Advies, installatie en onderhoud voor alle techniek in huis, pand of bedrijf

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail.


info@mensingatechniek.nl

+31 (0)6 290 480 79

Baander 11, Aalden

Neem contact met ons op  Waarom kies je voor Mensinga Techniek?

  Kwaliteit

  Onze kwaliteit is allround vakmanschap door multidisciplinaire ervaring. Met een analytische bril en flexibele insteek gaan wij elke technische uitdaging te lijf. Wij werken netjes en punctueel, waarbij wij enkel A-kwaliteit materialen gebruiken. Dankzij ons sterke netwerk met vele specialisten kunnen wij elke klus van A tot Z voor onze rekening nemen.

  Kennis

  Onze kennis zit in brede technische knowhow. Daarnaast beginnen wij graag goed voorbereid aan elk project. Dit doen wij onder meer door vooraf heel goed te luisteren naar wensen van onze klanten. Op grond van deze wensen en de situatie ter plaatse adviseren wij proactief, bijvoorbeeld over betere, betaalbaardere of duurzamere oplossingen.

  Klantvriendelijkheid

  Wij doen ons werk met plezier en hechten daarom veel waarde aan een goede verstandhouding met onze klanten. Daarom zijn wij benaderbaar, communiceren we graag helder en doen wij alles om je echt verder te helpen. Spreken wij wat af, dan doen we dat, ook als het een mondelinge afspraak is. En wat we ook doen, we werken altijd netjes.